Ασφαλισιμότητα φυσικών φαινομένων στη σύγχρονη Ελλάδα!
Φεβρουάριος 22, 2017
Νόμιμοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές
Ιούνιος 23, 2017
Όλες οι δημοσιεύσεις

Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος

«Ο Ασφαλιστικός σύμβουλος είναι ο επαγγελματίας εκείνος που – ακολουθώντας μια αυστηρά καθορισμένη απο την Τράπεζα της Ελλάδος διαδικασία- μαθαίνει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και δημιουργεί για εσάς ένα «πακέτο» ασφαλιστικών καλύψεων εξασφαλίζοντας το δικό σας συμφέρον.

Είναι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σας με γνώμονα την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας.»

Η λέξη κλειδί στον παραπάνω ορισμό είναι η λέξη «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ».

Αυτός ειναι που θα τηρήσει υποχρεωτικά και με βάση την κείμενη νομοθεσία όλα τα παραπάνω.

Αυτός είναι που εκπαιδεύεται, επανεκπαιδεύεται δίνει συνεχώς εξετάσεις σε διάφορα επίπεδα και ελέγχεται από τους Νόμους, τους Θεσμούς, τα επαγγελματικά σωματεία, τα κατά τόπους Επιμελητήρια και όποιον άλλο υφιστάμενο ή μελλοντικό μηχανισμό.

Αυτός !

Οχι ο «άλλος» ο «καταφερτζής». Που «είναι αλλά και δεν είναι» που είναι «καλό παιδί και πρέπει να το βοηθήσουμε» που έχει «ωραίο στυλάκι» και πρέπει να του ξεκολήσεις το κινητό με χειρουργική επέμβαση από το αυτί γιατί έχει συνέχεια «δουλειές» και «λεει σοβαρά πράγματα».

Αυτός !

Που προσπαθεί σε δύσκολες εποχές με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια όχι μόνο να σταθεί – όπως ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας – στα πόδια του, αλλά και να στηρίξει τους Πελάτες του που τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους στις δύσκολες στιγμές τους (που πάντα έρχονται δυστυχώς) σύμφωνα με τους όρους των Συμβολαίων τους.

Αυτός !

Που ξέρει να διαβάσει «όρους συμβολαίων». Που μπορεί να δώσει νόμιμες λύσεις μέσα από αυτούς όταν έρθει η ώρα.

Αυτός !

Και όχι ο «Αλλος» που εξαιτίας του τον έχουν λοιδωρήσει τον έχουν προσβάλλει και το χειρότερο από όλα τον έχουν ταυτίσει !

Αυτός τέλος που κάνει και λάθη και παραλέιψεις και που στο κάτω κάτω της Γραφής θα είναι εδώ και αύριο για να υποστεί τις συνέπειες του Νόμου άν και εφόσον αυτό είναι αναγκαίο και απαραίτητο.

Βοηθήστε μας λοιπόν στο να έχετε πάντα δίπλα σας «Αυτόν» και όχι τον «Αλλο».

Απαιτήστε να είναι εγγεγραμένος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Ζητήστε του την ταυτότητα ή τον αριθμό μητρώου του.

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ

ΣΥΡΕΑ NEWSROOM
ΣΥΡΕΑ NEWSROOM
Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1994. Ο σύνδεσμος έχει σκοπό και στόχο την προάσπιση των ηθικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών και την αναβάθμιση του κύρους του επαγγέλματός μας. Παράλληλα με τους σκοπούς αυτούς μέλημα μας είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού στο κλάδο της ασφάλισης και η μεσολάβηση μας στην επίλυση καίριων προβλημάτων τόσο για τους ασφαλιστές όσο και για τους ασφαλισμένους.