Γίνε και εσύ μέλος

Eγκαινιάζοντας ένα παράθυρο ενημέρωσης για το κοινό μας, όσον αφορά τα ασφαλιστικά δρώμενα, θέλουμε αρχικά να τονίσουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει η προσφορά ασφαλιστικών υπηρεσιών στον σημερινό άνθρωπο που καθημερινά βάλλεται από ανασφάλειες, στον άνθρωπο που νοιώθει να τον βαραίνουν οι ευθύνες της επιβίωσης της οικογένειάς του, στον άνθρωπο ο οποίος πολλές φορές αισθάνεται εντελώς αδύναμος να προστατευτεί από μια σειρά απρόσμενων καταστάσεων και γεγονότων τα οποία δυστυχώς έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του.

Αποδεικνύεται τελικά ότι ο άνθρωπος παρά τις τόσες απίστευτες ανακαλύψεις του στη διάρκεια της ύπαρξής του, δεν έχει ακόμα ανακαλύψει κανένα άλλο τρόπο για την προστασία της ανθρώπινης περιουσίας και των ανθρωπίνων αναγκών γενικότερα, πέραν από την ασφάλιση. Την ασφάλιση που είναι τελείως απαραίτητη για να μπορέσει να αποκτήσει αυτό που λέγεται ποιότητα ζωής και που τόσο λείπει από τις ημέρες μας.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, μια στρατιά ανθρώπων, ειρηνική στρατιά, απασχολείται μ’ αυτό το λειτούργημα της ασφάλισης. Απαραίτητα ύστερα από κατάλληλη εκπαίδευση και κρατική αδειοδότηση, για να είναι σε θέση να προτείνουν το σωστό «αντίδοτο της ανασφάλειας» το βασισμένο στις πραγματικές ανάγκες του σημερινού πολίτη και παράλληλα με την 24ωρη εξυπηρέτησή του να του προσφέρουν στην πράξη τελικά αυτήν την ποιότητα ζωής.

Εμείς, ο Σύνδεσμος Ρεθυμνίων Ασφαλιστών είμαστε επίσημα αναγνωρισμένο Σωματείο. Υπηρετώντας τους σκοπούς και τους στόχους του Συλλόγου μας, οφείλουμε πρωτίστως με την απρόσκοπτη ενημέρωση μας να προστατέψουμε τον Ρεθεμνιώτη πολίτη από τις «σειρήνες» των ευκαιριακών δήθεν ασφαλιστών, αλλά και τα Μέλη μας που είναι όλοι οι Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές από τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Μέσα από την τακτική μας ενημέρωση και στο βαθμό που μας επιτρέπει ο χώρος αυτός, που ευγενικά μας παραχωρεί η ΚΕ, θα ενημερώνουμε για οποιαδήποτε τρέχοντα ασφαλιστικά θέματα και αλλαγές που αφορούν και ενδιαφέρουν τον πολίτη ασφαλιζόμενο.

Παράλληλα όμως θα είμαστε ανοιχτοί και στο να ακούσουμε εμπιστευτικά αλλά και να συμβουλέψουμε ή ακόμα και να λύσουμε στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί τον Ρεθεμνιώτη ασφαλιζόμενο.


Γίνε μέλος του Συνδέσμου Ρεθύμνιων Ασφαλιστών

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.