Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1994, ήταν ο πρώτος Σύλλογος της Ελλάδος μαζί με τον πανελλήνιο Σύλλογο ασφαλιστών και παρέμεινε ενεργός έως το 2008.

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι του συνδέσμου Ρεθυμνίων ασφαλιστών.

Μετά τις εκλογές που έγιναν στις 7/10/2015 στο επιμελητήριο Ρεθύμνου είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επαναδραστηριοποίηση μας.
Ο σύνδεσμος έχει σκοπό και στόχο την προάσπιση των ηθικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών και την αναβάθμιση του κύρους του επαγγέλματός μας.
Παράλληλα με τους σκοπούς αυτούς μέλημα μας είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού στο κλάδο της ασφάλισης και η μεσολάβηση μας στην επίλυση καίριων προβλημάτων τόσο για τους ασφαλιστές όσο και για τους ασφαλισμένους.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα χρειαστούμε την στήριξη, την βοήθεια και την υπομονή από όλους σας, και να ξέρετε ότι αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε από μεριάς μας είναι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα αφιερώσουμε τον χρόνο μας κάνοντας και τα λάθη μας αλλά προσπαθώντας να κάνουμε και την καθημερινότητα σας και ως επαγγελματίες αλλά και στους πελάτες σας καλύτερη.

Θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων σας κάνοντας γνωστή την σελίδα μας στο Facebook σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε αυτός που πραγματικά έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας, δηλαδή ο πελάτης σας/ο συγγενείς/ο φίλος σας και γενικά κάθε πολίτης, να αρχίσει να ενημερώνεται από τις κοινοποιήσεις που θα κάνουμε και διάφορα άρθρα ενδιαφέροντος που θα δημοσιεύουμε.